Business to Business Fleur de LiesBusiness to Business Fleur de LiesBusiness to Business Fleur de LiesBusiness to Business Fleur de LiesBusiness to Business Fleur de LiesBusiness to Business Fleur de LiesBusiness to Business Fleur de LiesBusiness to Business Fleur de Lies

Business to Business (B2B)

U ontvangt uw klanten graag in stijl of werkt graag in een aangename omgeving. Daar horen bloemen of planten bij. Nog nooit gedacht om uw ontvangstruimte of kantoor wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks op te fleuren met een boeket, bloemstuk of plantenarrangement?

U werkt en ontvangt uw klanten graag in stijl en daar horen bloemen of planten bij.

Bijgevolg wensen wij u op de hoogte te brengen van onze verschillende diensten, teneinde uw bedrijf een meerwaarde te bieden ten opzichte van uw klanten en/of personeel.

Wij bieden diverse mogelijkheden aan:

Groene ruimte:

De bureauruimtes kunnen door ons aangekleed worden met groene planten. Een inspirerende ambiance op onze werkplek draagt in hoge mate bij tot optimale prestaties.

Bloemen en zeker planten leveren daaraan een prima “groene” bijdrage. Het aankleden van de ruimtes gebeurt in nauw overleg m.b.t. de keuze van houders (potten, zuilen,...) en keuze van planten,...

Bloemen / plantenabonnement:

Met ons bloemenabonnement bent u ervan verzekerd dat er op een geregeld tijdstip een boeket, bloemstuk of plantenarrangement bij u op het bedrijf bezorgd wordt.

Het gewenste artikel zal samen met U worden besproken teneinde het geheel naar uw smaak af te stemmen. Er kan tevens geopteerd worden een combinatie te voorzien van afwisselende composities teneinde het geheel attractiever te maken. De houder , waarin het desbetreffende bloemstuk, boeket of plantenarrangement wordt opgewerkt, wordt u gratis ter beschikking gesteld (waarborg wordt éénmalig aangerekend).

Wij kunnen u reeds een abonnement aanbieden vanaf € 20 per levering.
Deze prijs omvat het leveren en plaatsen van één artikel.

Gelegenheidswerk:

Op uw vraag kan Fleur De Lies ook instaan voor het decoreren van uw (commerciële) ruimte op speciale gelegenheden, zoals opendeurdagen, kerstperiode, dag van de klant, enz. Bijgevolg zullen wij hierbij uw wensen vertalen in een prachtig arrangement.

Naast het verzorgen van uw (commerciële) ruimte , is het contact met derden (klanten, personeel, gasten,…) van cruciaal belang. Op uw vraag kunnen wij namelijk instaan voor het leveren van diverse artikelen aan uw relaties na eenvoudig telefonisch contact of e-mail, zodat U hiervoor zo weinig mogelijk tijd dient vrij te maken.

Fleur De Lies is reeds bij verschillende (grote en kleine) bedrijven de leverancier van abonnementen, gelegenheidswerk en aankleden van de groene ruimten. Indien ook U interesse heeft in onze diensten dan kan u steeds vrijblijvend contact opnemen en een afspraak maken voor een gesprek.