Binnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de LiesBinnen- en buitenplanten Fleur de Lies

Binnen- en buitenplanten

Ter hoogte van onze buitenafdelingen worden diverse soorten buitenplanten aangeboden. Het aanbod bestaat uit vaste planten, eenjarigen, wintervaste heesters en terrasplanten. Deze planten kunnen worden gebruikt voor het decoreren van uw buitenruimte. Zou u graag uw gevel, tuin of terras aankleden met de juiste planten, maar u hebt geen inspiratie, dan komen we graag ter plaatse kijken.

U kan bij ons terecht voor een ruim aanbod binnen- en buitenplanten. Het aanbod binnenplanten bestaat zowel uit kleine vetplanten, bloeiende planten (Azalea, Kalanchoƫ, Begonia,...), sierlijke orchideeƫn als groene bladplanten (palm, varen,...) van verschillend formaat.

Al onze planten worden wekelijks zorgvuldig uitgekozen (bij diverse gespecialiseerde kwekers en groothandels) om u een hoge kwaliteit aan te bieden.